Bathtime

Ja som rubriken s'äger så är det dags för bad nu. Det var riktigt längesedan jag badade nu! Säkert ett år sedan eller nånting liknande. Det är skumt eftersom för ett år sedan badade jag nästan varje dag och nu gör jag det aldrig längre. Aja nu borde jag dra innan badvattnet hinner kallna ;)

Glömt bort att uppdatera igen...

Dag 16 – En låt som får dig att vilja dansa.
Haha den första låten som kom upp i huvudet nu var faktiskt
Me blir lixom pep av att höra den o man får ryckningar i hela kroppen som börjar röra sej automatiskt till musiken så fort låten börjar XD
Dag 17 – En låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på.

Väldigt najs låt som man blir pigg av att höra men som ajg inte lyssnar på så himmla mycket.

Dagens shopping + outfit

T-shirt från newyorker
Puder, puderpuff, ögonskugga, skuggpensel H&M Hårspray Lindex
Dagens outfit:
Vita leopard leggings från KoNeKo
Svart linne H&M
Crashdïet t-shirt som ja fått av älskling
Och igga gärna mitt stökiga rum och att jag måste stå på min stol för att kunna se hela mej i spegeln ehe, ja är kort chey...

Nähepp

Ingen piercing för mej inte...
Fick för morsan o brorsan å sen när farsan kommer hem säger han nej om min underbara plan om att ja ska bli mycke snyggare. Aja då har jag istället för att pierca mej fått ta en dag på stan o shoppa lite. Ingenting märlvärdigt men ajg slänger upp bilder på det om en liten stund. Hej så länge!

Ändrade planer

Har ganska nyligen kommit hem från praon, det gick riktigt bra. Satt mest o snabbade upp jobb datorn o pratade med massa pensionärer. Hell yeah jag har kul prao. Jobbar bland pensionärer hela dagarna XD
Iallafall, satt i köket och pratade med morsan för en liten stund sedan angående att jag ska pierca mej idag. Vi pratade lite om vad ajg skulle passa i för piercingar, snakes, septum eller i ögonbrynet tyckte jag. Enligt morsan skulle jag passa i näsvinge piercing eller ögonbrynet så nu ahr vi kommit överens om att jag får gå o pierca mej idag, men då ska det bli ögonbrynet istället för septum. Håhå jag längtar som ett as tills älskling kommer in till stan så att jag får dra o pierca mej :3
Kommer bli massor med najs fast ont kommere ju göra förståss....

Dag 15 – En låt som fått dig att gråta.

En låt som någon gång fått mej att börja gråta....
Det finns många låtar som har fått mej att börja gråta som ett litet barn helt utan anledning egentligen.
En låt jag har starkt minne tilla tt ajg har börjat gråta till är
Den ahr jag haft många minnen till under våren och den väcker verkligen känslor djupt in i en

Inte hemma

Igår kväll efter att jag hade varit på kulturnatten var jag med älskling en stund, sen åkte vi hem till honom runt 1 så jag har inte uppdaterat nånting under dagen men ska försöka skriva lite sammanfattning över helgen nu.
Kulturnatten med älslking som jobbade där, hem o flumma, åka till älskling och mysa utav bara fan. Så nu sitter jag hemma igen och dricker te och lyssnar på silverstein medans jag pratar med älskling på msn :3
Och nu är jag jätte superglad chy, morsan har äntligen gått med på att jag ska få pierca septum. Dagen det blir, håhå ännu gladare chey! Imorgon redan! snacka om lycka. Ska dra med mej älskling så att jag har någon att hålla i handen eftersom jag har en känsla av att det kommer göra sjukt ont D:
Jaja vill man vara fin får man lida pin heter det ju. Är så fett värt det. Kostar bara 600 på lucky 7 och älskling har lovat att betala 20% av priset åt mej. Han är så snäll min älskling :3
Men se upp! Hur mycket ni än vill ha honom så är han bara min >:D

Dag 14 – En låt som får dig att tänka på en person som betyder mycket för dig.

Denhär låten får mej att tänka på en underbart saknad chey, min underbara Nathalie Wallman. Min syster för livet. Jag älskar och saknar henne sjukt mycke. Får knappt träffa henne längre med tanke på att hon var tvungen att flytta ifrån norrköping till jönåker eller något sånt. Så fort jag får chansen att träffa henne gör jag det.
När ajg började lyssna på Silverstein - My heroine, började hon lyssna på White lion. Båda två hette låtarnas namn på msn hela våren.

fuuuuu

Asså näe bara fu. Jag är inte på humör för nånting just nu känner jag. Orkar ingenting, känner mej bara otroligt depp. Dethär är fan en av alla helger på raken där mina planer som skulle bli så undebara går i stöpet. Alla gånger har kärlek och mys varit inblandat med elaka föräldrar som gö att man måste må dåligt hela tiden. Det som skulle göra mej glad var om älskling fick soa här i helgen men nähe, självklart får han det först men sen när det blir helg bara näe.

Dagens

DAGENS VILL HA: Cigg
DAGENS KLÄDSEL:
DAGENS FRISYR: Tupperat med snelugg
DAGENS LÅT:Adept – At Least Give Me My Dreams Back You Negligent Whore
DAGENS PLANER: dra ut o flumma med folk
DAGENS SAKNAD: Älskling </3
DAGENS DUMMASTE: ingenting dumt idag
DAGENS MISSLYCKANDE: att min hårspray är slut är dagens misslyckande
DAGENS DROG: musik
DAGENS KÖP: ingenting än så länge
DAGENS GODIS:. daim
DAGENS HUMÖR: Små trött men glad
DAGENS CITAT: vafan ska man ha telefon till ommman aldrig svarar i den?
DAGENS ROLIGASTE: att ja ska ut o flumma

Kulturnatten

Kulturnatten idag då, får se vad som händer då. Kanske går ja runt och glor eller så sitter ja hemma eller så går ja till knäppingsborg och mobbar min älskling som måste jobba hela dagen från sex imorse till midnatt. Det är synd om honom vafan. Aja jag tänker iag kidnappa honom ikväll så att jag får ha någon att mysa med :3
Nu ska jag nog ta en dusch och fixa mej för att städa rummet så att det blir lite mysigare ;)
Herrå så länge!

ny header

wiho äntligen har jag orkat fixa en ny header men istället så sitter jag iprincip och sover, borde nog gå och lägga mej nu så att jag orkar med morgon dagen ^^
Godnatt alla söta läsare. Hoppas att ni sover gott :3

Dagens

DAGENS VILL HA: mys med pojkvän </3
DAGENS KLÄDSEL:
hehe ni får ursäkta den sk fjortisblixten i spegeln  ^^
DAGENS FRISYR: ofixat hihi
DAGENS LÅT: Clubraiders – Move Your Hands Up (Radio Mix) Håhåhå är på fest hos mange humör :D
DAGENS PLANER: Sitta hemma och glo?
DAGENS SAKNAD: Älskling </3
DAGENS DUMMASTE: ehm höhö det borde jag inte skriv här med tanke på att morsan eller någon annan i familjen kan gå in och läsa...
DAGENS MISSLYCKANDE: Jadu ingen aning
DAGENS DROG: öhm cigg? Power king?
DAGENS KÖP: Power king <3<3
DAGENS GODIS:. Dextro energy :3
DAGENS HUMÖR: Glad o flummig chey på party humör :D
DAGENS CITAT: Du är liten, du ska inte röka
DAGENS ROLIGASTE: Mathilda och powerking på stan

Trippla dagar

Dag 11 – En låt som väcker minnen.
Anledningen till att jag valde just denhär låten är för att för ett par år sedan var jag med Néa och vi låg ute på ett pingis bord sent en kväll på vintern och pratade om liv och död. Vi lyssnade båda väldigt mycket på tokio hotel då. Vi lysnade på don´t jump när vi låg där och pratade.
Dag 12 – En låt som påminner dig om en gammal vän.
En slaskig vår dag runt påsk 2008 var jag hos min syster i örebro, hennes kompis hade en dotter i min ålder som oxå var "alternativ" egentligen var båda två rätt så wemo då. Men iallafall en utav första gångerna jag var med henne gick vi omkring på stan och pratade lite om vad vi lyssnade på för musik o då sa hon att hon lyssnade på an cafe bland annat. När jag fick höra dom första gången tyckte jag att dom var jätte dåliga men efter ett tag när jag lyssnade på dom så tyckte jag bätrre om dom.
Dag 13 – En låt som påminner dig om din pojkvän/flickvän eller den personen du tycker om för tillfället.
Nu blev det svårt. Dom låtar jag oftast förknippar med min älskling har jag redan använt i lika inlägg. Nu satt jag och kollade igenom alla hans spotify litor för att hitta någon låt som gör att jag tänker på honom.
Mötley crüe, My chemical romance, Black veil brides. Ja lite sådär. Tillslut hittade jag en låt som jag minns att han ofta har sagt att han har suttit och lyssnat på inpå småtimmarna. Nämligen Ozzy Osbourne.

mys

Sitter här och myser lite lagom med nyfärgat hår och är stolt över att jag har lyckats jobba matte idag för första gången sen i våras. Är verkligen inte bra på det, kan ju lixom inte ens gångertabellerna ordentligt än och går i nian!
Aja sitter och är på msyigt humör sådära. Myser till dom ljuva tonerna utav Kent och pratar med min mysiga älskling på msn.
ohja jag över använder ordet mys idag.
Myyyyyys
Bara testa att säga det så känner man sej hur mysig som hellst.
Aja mitt hår är underbart mys, fluffigt o typ lila :3
underbart fint enligt mej själv.
Irl är det ännu mera lila men blixten och det i övrigt dåliga ljuset gör så att det ser konstigt ut.
Jaja nu ska jag avsluta detta inlägg för att skriva ett nytt med musik. Har lyckats glömma att lägga upp dag 11 och 12 med 25 låtar ur mitt liv D:
Måste skärpa mej så gott jag kan!

Plugg

Sitter hemma hela dagen idag och ska egentligen plugga ikapp resten utav klassen eftersom ja inte har nån prao plats att vara på. Får inte heller vara i ckolan för alla cepe lärare där så jag får helt enkellt sitta hemma. Så passade på och färgade om håret förut och jobbade lite matte. Tog en paus för att fota kläder osm jag just nu håller på att ladda upp på min dayview. Ni kan se dom där genom att gå in på http://dayviews.com/satanicbitch/ och bläddra till 22 september så finns bilder på sakerna som är till salu där.

Kläder till salu!

Ja jo nu är det så att för ett tag sedan började jag sälja av med lite kläder men det är bara en person hitills som har köpt någonting. Så idag har ajg tänkt att ta nya bilder på dom plaggen ja redan ahr lagt ut på min dv och även fota dom plaggen som inte har hunnit bli fotade ännu.
Skulle bli väldigt väldigt glad om det är någon som köper nånting. Tyvärr så skickar ajg inte kläderna i första taget. Men om ett tag om det är några som köper så kan jag nog börja skicka lite åtminstone!

Mössa!

Håhå idag har jag köpt mej en mössa!
Fick pengar utav mammi på stan idag när jag gick runt och söökte prao platser så att jag kunde köpa en mössa. Köpte den jag nämnde i förra inlägget. Den är super mysig :3
Så nu sitter ajg bara o längtar tills ajg får pegnar så ajg kan pierca mej och köpa dreads. Ohja, jag tycker att det är så jävla snyggt. Vissa passar, vissa inte. Får hoppas at jag passar annars blir jag ledsen chey.
Har tyvärr ingen bra bild på mössan men den kommer att dyka upp på bilder lite då och då kan jag lova.

Film o mys

ja dethär är det sista inlägget ikväll för nu ska jag göra en kopp te och mysa ner mej i sängen med en bra film tills jag somnar.

Dag 10 – En låt med ett soundtrack från din favorit film/serie

En utav mina favorit filmer måst ejag faktiskt erkänna är Twilight serien :3
Den är super mysig o lagom romantiskt och åh så underbar. Kärlek mellan 2 helt olika välrdar, så förbjuden och så underbar. Älskar att filmerna bara blir bättre och bättre hela tiden. Vet inte hur många gånger jag har sett dom!
Ja soundtraket vare ja.
Paramore osm länge har varit en utav favoriterna bland band med tjejjer som sångare har ju som nog dom flesta vet, gort Decode som är soundtracket till den första utav de 4 filmerna. Tycker det är grymt bra precis som alla andra låtarna som dom har gort.

människor o mössor

Och som vanligt så blire inte uppdaterat förens på kvällen....
Jag tycker att det känns lite tråkigt att gå hem direkt efter skolan bara för att uppdatera bloggen och sedan dra ut igen, så jag uppdaterar inte förens på kvällen när jag har kommit hem efter att ha varit ute med folk. Så ja, jag kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit med folk i hörsal först och sedan ektorp. Satt lite forever alone i hörsal en stund eftersom mitt ex ( som jag hatar ) dök upp. Så dom stog på andra sidan gatan utanför new yorker o snackade medans jag underhöll mej med min mobil. Så när han o lite annat folk stuckit kom Clara över till mej då kom en gubbe o sa att ja inte fik sitta med fötterna på bänken, tänkte bara jaha...
Så tog ner fötterna, en stund efter att han hade gått tog jag upp fötterna igen. Satt o snackade med Clara och efter att tag kom gubben igen o sa: Jag ser att du inte lyssnar på mej
Jag: Det är inte din bänk o du kan inte bestämma över mej.
Gubben: Jo nu är det jag som bestämmer, ta ner fötterna
Jag: nej, det är inte din bänk, du kan inte bestämma över mej
Gubben: jo
Jag: nej, du kan inte bestämma över mej, du är inte min farsa
Gubben: Näe men nu är polisen påväg hit
Jag. vad fan ska polisen göra? Det finns ingen lag som säger att man inte får ha fötterna på bänken?
Gubben: jo det finns det, polisen är påväg hit nu
Jag: eh näe det finns ignen lag som säger att man inte får sitta hur man vill. Det är ett fritt land o vad ffan ska snuten göra? Dom kan inte ge mej böter eller nåt
Gubben: Ta ner fötterna nu innan polisen kommer
Jag: nej.
Clara: Låt polisen komma hit då så får vi se vad som händer. Det är inte förbjudet att sittta hur man vill.
Gubben: Näe ta ner fötterna nu!
Jag: nej, du kan inte tvinga mej.
Då tar gubben tag i mitt ben as hårt o drämmer ner det i bänken.
Jag får kortslutning i hjärnan o skriker: Du rör mej inte jävla gubbe!
Minns inte ens hälften av allting ajg skrek åt honom. Folket runt om i hörsal o på stan började glo som fan o då stack han. Hehe han blev nog ägd av mitt skrikande eller nånting.
folk trodde väl att det var våldtäkt på gång eller nånting.
Sen efter en stund kom Oskar aka dreadponny o vi stack till ektorp för att träffa Mathilda o Linda. Sen kom även pudel aka Ebba och Chrille, så vi var där ett tag. Sen stack ja o Chrille för han skulle egentligen redan ha åkt, så på spårvagnen vid söder stog det 2 snorngar o tryckte på en stoppknapp hela tiden så dörrarna inte stängdes, då kan ju inte spårvagnen åka o Chrille hade ju egentligen brottom till rece. Iallafall så sa jag: MOOOOOGET
Så pass högt att dom hörde. Han som stog o tröck hela tiden slutade o bara glodde med stora ögon på mej O.O
Så han satte sej brevid sin kompis i en halv minut o sen började det tjaffsas, igen.
Så efter en hållplats sa dom nåt om emo när dom gick av o pekade finger. Där tog mitt tålamod slut så jag flög ut ur spårvagnen o följde efter dom. Hann dock Nästan krocka med Kisse katt även känd som Johannes. Följde efter snorungarna som gömde sej inne på gamestop. Stog utanför med Chrille o väntade tills dom gick ut. Så fort dom såg oss sprang dom över till linden där dom stannade o ropade: kan du inte bli längre?
Då blev ja galen o sprang efter dom vidare till spiralen där dom gömde sej på game, så stog vi utanför en stun igen inna ja bestämde att vi kulle gå in o snacka med dom. Så jävla rädda dom var när vi kom fram en på varsin sida.
Så snackade o fråga om varöfr dom hade varit så dryga o det. Så fick Chrille dom att pipa fram ett förlåt eftersom dom hade kränkt min längd precis som varenda jävel har gort idag.
Juste ja. Mössorstår det i överskriften oxå! Jag och Clara provade über mysiga mössor inne på lindes. Ska köpa en utav dom jag köpte, En svart med vita kattöron och en wb bye bye kitty broderad på ena sidan^^
Men nu är mina nudlar klara!

3 dagar med musik i ett inlägg

Hmm ja jo efterom att jag inte har kunnat uppdatera i helgen så tar jag alla helgens låtar i ett och samm inlägg så det inte blir massa konstigt.
Dag 07 – En låt som påminner dig om din ”första kärlek”.
Min första kärlek...
Menas det första kärleken på dagis, den första pojkvännen eller den riktiga kärleken??
Tar nog den första riktiga kärleken.
Min första riktiga kärlek är Christian Bronner
som nu mera är en väldigt god vän.
En låt som ofta får mej att tänka på honom är Mötley Crüe med Home sweet home
Det ska vara studio versionen som får en att tänka på honom. för han blir sur så fort det inte är den!
Haha lite roligt är det ju faktiskt
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dag 08 – En låt som du lyssnade på innan den blev "populär".
Haha dethär blir helt klart ett lätt val!
Lady GaGa med Pokerface
som snabbt klättrade på listorna, men när den började klättra på listorna had ejag redan lyssnat på den så mycket att den blev ut tjatad så jag slutade lyssan på den ett tag o sen när jag började lyssna på dne igen sa alla att jag var väldigt efter med musiken. Men så var det inte!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dag 09 – En låt med ditt favorit band.
Aouch den här blev svår som attan att först välja ett favorit band och sedan välja en låt med dom!
Med lite tänkande har jag kommit fram till att det måste helt klart vara My Chemical Romance med tanke på att jag hade kunnat mörda för att få gå på konserten i våras men fick inte för morsan ;_;
Jag har lyssnat på dom i evigheter nu och jag tröttnar verkligen inte!
Ett utav årets bästa inköp måste ha varit när jag köpte min My Chemial Romance
väska i början utav mars. Blev överlycklig när jag hittade den och den esutom var på rea!
Men tillbaka till musiken nu!
En låt med undebara MCR är SING som finns me det rätt så nya albumet Danger days
Åh dom är så himmla underbara!

Dålig uppdatering

Nu har jag lyckats igen! Inte uppdatera ordentligt. Har inte varit hemma i helgen. Har varit ute på landet hos morsan och farsan. Och som vanligt finns det inget internet där ute och det dampar när amn försöker uppdatera i mobilen. Så ja en kort sammanfattning utav min helg.
Fredag: Sitta hemma och glo med en förkylning
Lördag: bli hämtad utav morsan för att åka ut till landet för att sitta där och tråka sönder och sakna bby.
Söndag: Vara kvar på landet o städa rummet, fortsätta tråka.
Måndag morgon: Äntligen åka hem till stan :3
Ja inte så mycket att skriva om det.
Har ingen prao plats så idag har jag varit forever alone enda nian på hela haga. Har suttit o jobbat utanför klassrummet o gått omkring o snackat med folk.
Frågat Sassi ( matteläraren ) vad vi jobbar med i matten o snackat med Ann-Marie ( min no lärare ) som tipsade om att ajg skulle gå till Benny ( skolans syokonsulent ) imorn o fråga om prao plats.
Ja o så ska jag sitta och jobba matte med Sassi imorn för att komma ikapp resten utav klassen lite. Usch tal i kvadrat är ad vi jobbar med :'(
Är verklgien ur dålig på matte!
Nu efter skolan har ja myst med sötis o glott på twilight. Hell yeah vi är nördar ;D
Håller redan på att planera att vi ska på Premiären utav Twilight Breaking dawn. Den verkar sjukt bra!
Jaja slut på onödigt snack om framtiden.
Jag känner mej super duper udda nu. Jag som i vanliga fall endast lyssnar på olika typer utav metall har börjat lyssna på Britney Spears igen. Känns väldigt udda men jag tycker inte man ska skämmas över vad man tycker om för musik och inte.

Snabbt inlägg

Dethär skriver jag på stående fot. Nu om ca 5 minuter ska jag åka ut till morsan o farsan ute på landet, där finns det tyvätt inget internet och blogga genom mobilen funkar inte utav någon konstig anledning. Ska ta reda på vad det kan vara för nåntign som gör att det inte går så fort jag har tid till det. Men nu måste jag sticka! Uppdaterar igen imorgon när jag har kommit hem^^

Dag 05 – En låt som påminner dig om en bästa vän + Dag 06 – En låt som påminner dig om förra sommaren.

Eftersom jag glömde att lägga upp dag 5 igår så lägger jag upp både dag 5 och 6 idag istället.
Dag 05 - En låt som påminner dej om en bästa vän.
Hmmm en bästa vän...Jag har inte så jätte många vänner men dom jag har står mej alla väldigt nära. Men den ajg har kännt allra längst och även bäst är nog Néa som jag praktiskt taget har vuxit upp med. Det finns många låtar jag förknippar med henne så dethär är ett väldigt svårt val.
En låt som jag fick upp i tanken när jag kollade lite på emocore medans jag tänkte var Rise against - Give it all.
Jag tror att det kan bero på att i vintras bodde jag hos henne ett tag och då lyssnade hon på den dagligen och satt och dampade över att hon skulle gå på dom i mars.
Så fort jag hör låten fr jag flashbacks från slutet av december och början utav januari. Under den lilla tiden hände det väligt mycket underbart men det tänker jag inte ta i detta inlägget (:
Dag 06 - En låt som påminner dej om förra sommaren.
Haha ja dethär får bli ännu en låt som akn förknippas med underbaraste Néa!
Bodde även då ett tag hemma hos henne och vi började skämta om att vi skulle göra lite saker till Ghostbusters introt. Tyvärr gorde vi aldrig det fast det kanske ändå är tur eftersom vi hade skämt ut oss rejält inför alla på stan om vi hade gort det. Det var ju precis som alla andra sommrar en strand uppbyggd mitt på stan med solstolar och så. Där tänkte vi sammla ihopp massor utav folk som inte skulle verka som att man kände varandra och ställa upp en kamera någonstans, som en dold kamera. Och sedan starta musiken någonstans och så skulle alla helt plötsligt börja dansa. Det kan låta lite dumt när man bara berättar det men det hade sett kul ut kan jag lova.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag skriver för jag är så satans trött så det är inte sant!

Friluftsdag

Idag har hela skolan fått dra sej bort till borgsmo ip för att ha friluftsdag som lärarna så fint kallar det. I själva verket är det fridrottsdag enligt mej eftersom allting man gör där är olika sorters friidrott. Har varit där hela dagen men inte deltagit i någontign annat än att sitta o chilla o börja starta bråk med Ida äckel Stendahl i 9am1.
Hehe jag bad Chrille hällsa till henne att hon ska sluta vara så jävla dryg. Svaret jag fick från henne: Dra åt helvete. Bad jag Chrille hällsa tillbaka att jag tar det som en komplimang typ efterom jag är satanist. Vet inte riktigt vad hon svarade då. Fick inte läsa det ordentligt men någonting i stil emd att ajg är ful och äcklig o att ajg ska sluta vara så taskig mot Chrille. Men vafan det är inte jag som är taskig mot honom. Det är fan mera hon isf!
Iallafall så satt jag uppe vid speaker tornet i stort sett hela dagen. Flummade med lite roligt folk. Sen snacka jag med Emme lite om lite olika saker. Blandannat om att vi båda hatar samma kille eftersom han först playade henne o sen mej. Sen fick vi en mugg med kondomer så vi satt och lekte med kondomer sen gick vi runt och delade ut resten till roligt folk som vi tyckte behövde några. Har varit allas kram objekt idag :3
Kändes massa mysigt med tanke på att mitt humör har varit lite halvkasst lite då och då. Har kunnat få cp dampryck för minsta lilla.
Hmm jag låter nog bilderna tala för sej själv så kan man se hur dagen har sett ut med folket som ajg har varit med^^
Elvira the turk
Sofia med en bit av ett paraply i asiktet xD
Kelly med Calle i bakgrunden oh Clara i förgrunden
Emme och en bit utav elviras mössa
Elvira är manlig
Kelly, Calle, Sofia, Filip, En bit av elvira och ett paraply
Jag idag med fail piercad näsa
Clara är manlig turk
Om ni kollar noga är Zlatan där nere vid bana 3. Nejdå jag bara skämtade det är Iskender som är en über skön lärare c:
Lilla Calle som är en liten kisse ser det ut som :3
Elvira och Clara som männ. Smäxigt värre
Här vet jag inte vad som händer riktigt
Martin och massor utav väskor, armar och andra saker
Smurfar i bakgrunden som egentligen är 9am2
Mera egobild, denna gången utan piercing. Gorde för ont för att ha den i
Vatten fylld kondom
Mugg med kondomer * peddo face *
Spräckt kondom. Höhö
Sofia med mej i bakgrundne
Ca 20 min innan bilden togs var det runt 500 elver på dethär området xD
Träffade mysiga pojkvännen efteråt :3<3
Slut på bild bomb!

Dåligt uppdaterat

Än en dag har tillbringats i sängen med film och litervis utav te. Ibland undrar man verkligen varför man åste vara förkyld, världens dåligaste "uppfinning"
Under dagen dom stunder jag har kännt mej lite piggare har jag tagit tag i mitt rum och rensat ur en hel del. Mina kartonger uppe på min garderob bad jag Joel ( min bror ) att hjälpa mej att lyfta ner så dom har jag nu tömt och isett att sånt ajg la i dom för ca 1-2 år sedan och tyckte det var viktigt att spara nu endast var skräp! Haha vad man förändras snabbt. men ahr ju inte heller öppnat dom sen jag la upp dom där.
Ja inget intressant om dagen idag inte.
Imorgon ska hela skolan dra sej bort till borgsmo för fridrotts dag. Längdhopp, höjdhopp, 60m, kula och terräng är vad som står på chemat. Men jag tror nog mer att jag kommer sitta på läktaren och titta på och eventuellt mysa med en person :3
Försöker peppa på att vara med på terrängen och längdhopp åtminstone med tanke på att det är typ dom enda sakerna jag kan. Har ju inte heller varit med på nånting nån gång sen i 7an då jag satt på läktaren första halvan utav dagen för att sen dra till stan och kolla kläder istället. I 8an satt ajg på läktaren med Paulina som jag var väldigt mycket med då. Ja i år ska jag försöka vara med på någonting iallafall. Får se hur det går...
De flesta utav niorna ska klä ut sej imorgon oxå. 5 stycken i min klass ska vara smurfar. Några i 9am1 ska vara sleazare/glam rockare.
Sen vet jag inte vad 9a2 oh 9am2 ska vara för någonting men jag tänkte eventuellt haka på 9am1 med sleaze/ glam eller så kör ajg på mitt egna race och är kille imorgon igen. Är det rätt så ofta nu för tiden men jag trivs som det. Får se vad jag kan hitta på. Tänker iallfall inte se ut som i vanlig fall.
Det blir en överaskning. Och om jag hinner imorgon så lägger jag upp bilder från borgsmo!

Dag 04 – En låt som ofta fastnar i ditt huvud.

Nu är det väldigt längesedan ajg hade en låt i huvudet som jag alltid gick och sjöng på.
Får verkligen tänka efter nu för att komma på någon låt. Fast nu tror jag nog att jag vet en.
Secondhand serenade - Your call. Hittade tyvärr inte någon bra youtube version så det fick bli spotify versionen. Men kan även lägga upp en länk till en youtube version. Den hittar ni här.
Tycker att låten är underbart fin och den fastnar lätt i huvudet. Har hänt flera gånger att jag har gått i någon tom korridor i skolan och börjat små sjunga på låten utan att tänka på det.
Bara den delen gör att man märker hur fin resten utav texten är!

Lista med musik

Gör en lista över 10 band/artister du gillar.
1. Black veil Brides
2. My chemical romance
3. Silverstein
4. Bring me the horizon
5. Adept
6. Green day
7. A vain attempt
8. Bullet for my valentine
9. Escape the fate
10. From first to last
- Vilken låt är din favorit med nr 6?
Åh alla är ju så sjukt bra men boulevard of broken dreams, tror jag nog :3
- Vilken är din favoritlåt med nr 1?
the morticians daughter helt klart!
- Vilken är din favorit med nr 2?
Åh ne sjukt svårt att välja en låt ju D:Tror nog att det faktiskt är Cancer som är helt underbar<33
Vilken är din favoritlåt med nr 8?
All these things i hate ( revolve around me )
- Finns det någon låt med nr 3 som får dig att gråta?
My heroin, den går djupt in i hjärtat
- Hur många gånger har du sett nr 7 live?
Ingen gång :'(
- När hörde du nr 9 för första gången?
Ehm i våras tror jag...
- Hur upptäckte du nr 10?
Emily kom upp som förslag på youtube nån gång xD
- Hur länge har du lyssnat på nr 1?
Sen i vintras^^
- Har du sett nr 5 live?
Nepp
- Finns det någon låt med nr 2 som får dig att gråta?
Japp
- Hur länge har du lyssnat på nr 4?
Hmm ingen aning började väl smått nä ja va 12 ungefär så ja 3 år ^^
Gör en lista över 10 band/artister du gillar.
1. Black veil Brides
2. My chemical romance
3. Silverstein
4. Bring me the horizon
5. Adept
6. Green day
7. A vain attempt
8. Bullet for my valentine
9. Escape the fate
10. From first to last
- Vilken låt är din favorit med nr 6?
Åh alla är ju så sjukt bra men boulevard of broken dreams, tror jag nog :3
- Vilken är din favoritlåt med nr 1?
the morticians daughter helt klart!
- Vilken är din favorit med nr 2?
Åh ne sjukt svårt att välja en låt ju D:Tror nog att det faktiskt är Cancer som är helt underbar<33
Vilken är din favoritlåt med nr 8?
All these things i hate ( revolve around me )
- Finns det någon låt med nr 3 som får dig att gråta?
My heroin, den går djupt in i hjärtat
- Hur många gånger har du sett nr 7 live?
Ingen gång :'(
- När hörde du nr 9 för första gången?
Ehm i våras tror jag...
- Hur upptäckte du nr 10?
Emily kom upp som förslag på youtube nån gång xD
- Hur länge har du lyssnat på nr 1?
Sen i vintras^^
- Har du sett nr 5 live?
Nepp
- Finns det någon låt med nr 2 som får dig att gråta?
Japp
- Hur länge har du lyssnat på nr 4?
Hmm ingen aning började väl smått nä ja va 12 ungefär så ja 3 år ^^
Escape the fate på bild<3

Salta bilar

Alla har ju någon gång i livet ätit ahlgrens bilar som länge har varit mångas favoriter, för ett par år sedan kom sursockrade bilar ut på marknaden o dom blev en riktig hit. Men nu tror jag att jag är ganska efter men ajg har precis upptäckt att det finns salta bilar. Och dom är hur goda som hellst enligt mej som är lakrits älskare.

sjuk

Men fuuu jag hade ju räknat med att vara frisk idag så jag kunde gå till skolan och träffa folk igen. Men nähe då!
Sitter hemma o snorar idag med och är helt död.
Ska iallafall gå ut sen o söka prao plats i sista minuten och köpa underbar piercing så jag kan pierca mej någon dag.
Underbart säger jag bara.
Dagens sjuka, trötta ofixade chey som sitter och lyssnar på marilyn manson och väntar på att muppen ska sluta skolan så jag får köpa piercing för hans pengar. Hell yeah han är för snel hest emn ha ska få tillbaka pengarna när jag får pengar igen^^

Dag 03 – En låt som lugnar ner dig.

en låt som får mej lugn....
Nej gu´va svårt att komma på någon låt nu!
finns så många att välja på som gör mej lugn nu för tiden. Men jag tror nog att det får ta och bli..... Ehm.....Hmmm....* tänker * Öhmm...
Nej nu vet ja vilken jag ska ta, My chemical romance - Cancer .
Jag tog den låten för att den har fått mej lugn sen första gången jag hörde den. Den får en att stanna upp och tänka efter. Jag själv som har haft cancer vet ju hur det är. År utav lidande för hela familjen. Se döden i vitögat och nästan ge upp hoppet om ett liv som alla andra.

Snart är du min

håhåhå jag längtar tills imorn när piercing blir inhandlad :3

Utan dina andetag

Jag är jätte ledsen för att jag inte har uppdaterat nånting idag.
Har bara inte haft tid eller ork till det. Har legat hemma och varit sjuk o sen varit i linköping.
Nu sitter man här och har börjat bli som jag var i vintras/våras igen. Sitter och lyssnar på kent på hög volym i lurarna. Börjar lyssna mer på samma musik som då, jag börjar bete mej likadant och få samma utseénde igen. Helt underbart är det!
Det här är ett starkt exempel på hur jag såg ut då. Har svart hår och har börjat använda keps och band tröjjor. Ska leta fram min My chemical romance tröja igen, har trots allt börjat droga dom igen. Kom på igår att jag sjunger en oktav lägre än Chrille. Bevis på att jag är mera kille än många tror. Haha näe inte riktigt men trivs utav bara fan som kille. Älskar att ha keps, killkläder och kill parfym.
Ska nog snart se till att klippa håret lite mer rolfigt. Rolf = söt/snygg emo kille för er som inte vet xD
Hell yeah, jag är rolf inombords. Har bara av misstag blivit plaserad i en tjej kropp. Man bara fml, vill vara kille!
Åh juste glömde lägga upp den underbara låt texten som jag tänkte lägga upp tillsamans med en länk till låten!!
Kent - utan dina andetag
Jag vet att du sover 
Känner värmen från din hud 
Bara lukten gör mig svag 
Men jag vågar inte väcka dig nu 

Jag skulle ge dig 
Allting du pekar på 
Men bara när du inte hör 
Vågar jag säga så 

Jag kan inte ens gå 
Utan din luft i mina lungor 
Jag kan inte ens stå 
När du inte ser på 
Och genomskinlig grå blir jag 
Utan dina andetag 

Min klocka har stannat 
Under dina ögonlock 
Fladdrar drömmarna förbi 
Inuti är du fjäderlätt och vit 

Och utan ett ljud 
Mitt hjärta i din hand 
Har jag tappat bort mitt språk 
Det fastnar i ditt hår 

Jag kan inte ens gå 
Utan din luft i mina lungor 
Jag kan inte ens stå 
När du inte ser på 
Och färglös som en tår blir jag 
Utan dina andetag 

Jag kan inte ens gå 
Utan din luft i mina lungor 
Jag kan inte ens stå 
Om du inte ser på 
Och genomskinlig grå 
Vad vore jag 
Utan dina andetag 

Vad vore jag 
Utan dina andetag


Dag 02 – En låt som påminner dig om din/dina förälder/föräldrar

mm ja dethär blir riktigt svårt.
Det finns ingen låt som jag kan föörknippa med båda två så jag får helt enkellt ta en till morsan och en till farsan.
När mamma är på riktigt bra humör lyssnar hon oftast på Scissor sisters ,
när hon sitter och tar det lugnt är det oftast elvis presley med in the getto,
sen när hon ahr fått lite vin i sej på fredag kvällarna kan hon dra igång Army of lovers.
Självklart tycker jag att hon är hemskt pinsam om jag har någon kompis hemma då.
Farsan däremot lyssnar mera på
Conrelis wreewijk,
Queen,
The baseballs
och Elton john
Hmm ja det är helt olik musik stil i jämförelse emd vad jag och mina syskon lyssnar på.
Fast det skulle bara vara rätt tråkigt om alla lyssnade på samma sorts musik hela tiden^^

Ute hela dagen

Godkväll alla söta läsare.
Har inte uppdaterat nånting under dagen idag knappt men har varit på språng näat intill hela dagen. Först skola = ingen tillgång till dator. Sen var jag med Chrille efter skolan o gick omkring ute o så. Sen stack vi för att kolla moppe eftersom hans ka köpa ny och imorgon får han den. Sen när jag kom hem hann jag vara hemma i ungefär 10 minuter innan mamma, pappa, joel och jag skulle åka till city gross och handla. Så nu när jag har kommit hem så lyssnar jag på musik och chillar lite.Sitter och lyssanr på techno vilket är väldigt ovanligt för att vara jag, men känner mej på fest humör.
Ja inte så mycket mer att säga om dagen just nu så är alldelles strax tillbaka med ett nytt inlägg :3

Dag 01 - En låt som påminner dig om din ex-pojkvän/flickvän.

Jag hade inte svårt att välja låt här.
Det fick helt klart bli The mortician´s daughter med Black veil brides.
Nu undrar nog många varför jag valde just den låten, jo jag valde den för att en kall kväll i december 2010 satt jag och pratade med en kille på msn. Jag frågade om han visste någon bra låt bara för att se vad han lyssnade på ungefär. Då sa han den. Han sa även att han var förälskad både i låten och andy sixx. Ja han är bi sexuell. Jag tyckte inte det var något konstigt med det eftersom jag själv är det.
Nästan exakt en månad senare blev vi tillsamans och vårat förhållande höll i nästan 8 månader. Nu är det slut mellan oss men vi är fortfarande väldigt bra kompisar :3

25 låtar

Dag 01 - En låt som påminner dig om din ex-pojkvän/flickvän.
Dag 02 – En låt som påminner dig om din/dina förälder/föräldrar.
Dag 03 – En låt som lugnar ner dig.
Dag 04 – En låt som ofta fastnar i ditt huvud.
Dag 05 – En låt som påminner dig om en bästa vän.
Dag 06 – En låt som påminner dig om förra sommaren.
Dag 07 – En låt som påminner dig om din ”första kärlek”.
Dag 08 – En låt som du lyssnade på innan den blev "populär".
Dag 09 – En låt med ditt favorit band.
Dag 10 – En låt med ett soundtrack från din favorit film/serie
Dag 11 – En låt som väcker minnen.
Dag 12 – En låt som påminner dig om en gammal vän.
Dag 13 – En låt som påminner dig om din pojkvän/flickvän eller den personen du tycker om för tillfället.
Dag 14 – En låt som får dig att tänka på en person som betyder mycket för dig.
Dag 15 – En låt som fått dig att gråta.
Dag 16 – En låt som får dig att vilja dansa.
Dag 17 – En låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på.
Dag 18 – Första låten du har i din iPod/iTunes.
Dag 19 – Sista låten du har i din iPod/iTunes.
Dag 20 – Din absoluta favorit låt.
Dag 21 – En låt du inte står ut att lyssna på.
Dag 22 – En låt du förut brukade gilla.
Dag 23 – En låt någon har tipsat dig.
Dag 24 – En låt du skulle kunna lyssna på en hel dag utan att tröttna.
Dag 25 - En låt som stämmer in på ditt liv just nu.

fuuuu

asså fu nu har morsan och farsan kommit hem oxå. då va helgen slut igen och man är tillbaka i skolan imorgon igen, säger en sak. Fukk my life.
Vill inte till skolan, orkar inte med den!
Aja sitter jsut nu och dricker varm choklad, mums. en riktig typisk vinter dryck  som ja älskar att dricka året om.
Kom nu på att det kanske är dags att städa framför datorn igen. Har suttit här hela kvällen igår och hela dagen idag och ritat så det är fullt med pennor och papper igen. Måste lära mej att hålla ordning på mina saker.
Sitter fortfarande och tycker att det kan bli vinter o lyssnar på My chemical romance och tänker tillbaka i tiden.
Nu ska jag inte sitta här och dagdrömma längre, ska börja städa lite och ta en dusch tror jag^^

All i want for christmas

Tjenare hejsan!
Är det bara jag som är helt förälskad i vinter? Jag bara går och längtar tills det blir vinter sådär kallt o ruggigt i mysiga november med haloween som sedan blir kallare o kallare mot slutet av månaden när det blir advent och man bakar lussebullar och pepparkakor. December när jul stöket börjar igen och det luktar jul i hela huset med tända ljus och man eldar i öppna spisen. Åh så underbart!
Siter redan nu och lyssnar på underbar jul musik så som
my chemical romance - all i want for christmas
Within temptation - gothic christmas
We wish you a metall Christmas
KoRn - jingle balls
Och ja det är lite exemppel på vad jag lyssna rpå för slags jul musik, inte direkt sånt som alla andra lyssnar på.
Och nu blev jag ledsen, tittade ut genom fönstret o hade drömt mej bort till min egen lilla värld för att komma tillbaka till verkligheten där det inte alls är massor av mysig snö utan fortfarande gröna löv på träden och varmt ute men det regnar iaf.
Bättre regnigt än soligt. Eller vad säger ni?
Nämmen nu ska jag nog gå ut i köket och göra en skål med nudlar. Är jätte hungrig!
ses snart^^

ångest


ensam

Ja nu är det ju såhär att jag sitter och skakar med tårarna rinnande ner för kinderna, har blivit dissad, fått mitt hjärta krossat. Det som kändes så underbart försvann ifrån mej. Trodde att jag äntligen skulle få börja må riktigt bra igen innan man blir nerknuffad till botten igen. Där man tydligen ska vara nu. Det finns ingenting som någonsin kan få mej upp därifrån igen. Nu blev det för mycket, det fanns en sak som gorde att jag mår bra men nu finns den inte kvar, det var en underbar person som lämnade mej ensam kvar här i världen där jag ska vara ensam. Börjar känna att jag ska gå tillbaka till en ensamhet, ingenting som jag hade för ett år sedan har ajg kvar nu. Då mådde jag bra.
Sitter med tårar som rinner samtidigt som ajg skakar.
Självmordstankarna börjar komma fram på en gång, dom har alltid funnits där. Inte lika starka jämt men nu är dom uppe vid ytan igen.
Lyssnar på sofijah och känner gen mej och låter tårarna droppa ner på tangenterna.

...

Moshi moshi!
Idag ahr jag varit med elvira iprincip hela dagen, vi har vait i klocket o flummat o varit hemma hos henne.
Vi va ute i skogen o gick omkring o pratade sen gick vi tille n dagis gård och spelade in en film o flummade ännu mera. Och nej jag tänker inte lägga upp filmen någonstans för ajg har lovat att inte göra det.
Bild på elvira i skogen, ursäktar den dåliga kvaliten men alla bilder är tagna med mobil kamera nu för tiden och som alla vet så är inte kameran så bra i xperia x8.
Sen hemma hos henne såg vi på film o flummade. Hon fick världens damp o klädde ut sej till fjortis, hell yeah hon blev sexig.
O sen nere i köket när vi skulle poppa popcorn hittade ajg en underbart sexig hatt, egentligen en rosa skål.
Så nu sitter man forever alone hemma o har precis ätit middag, klockan 12 på kvällen, känns jätte bra!
Håller även på o lär mej att gå i mina 12 cm klackar så att jag kan börja använda dom. Vill inte alltid vara jätte kort så det är bara att öva tills man kan gå i stilettklackar, då klarar amn av att gå i alla sorter.
Nu ska jag nog göra nånting vettigt som att städa i köket istället för att bara sitta här och glo^^

Fixat o klart

jennixen nu har jag fixat klart på rummet, eftersom det var aldelles för dåligt lju för att fota så använde ajg mina paint skills för att göra en före och efter bild. Har verkligen gort det simpelt.
Rött är markerat för dörr och blått för fönster^^
Före
Efter


Personligen tycker jag att det blev mycket mysigare som det är nu eftersom ajg har tagit bort och lagt till vissa saker så som jag har tagit bort en stol som bara stog i hörnet bakom dörren och lagt till sänghimmel och massa värmeljus överallt, super duper mysigt!
Fixar kanske bild imorn på hur mysigt det blev.
Så nu sitter man här och tråkar sönder igen, är trött oå eftersom jag har bestämt mej för att sluta dricka energidryck varje dag, så nu har jag knappt någon energi i kroppen längre och är jätte lätt irriterad.
Funderar på att gå o lägga mej i sängen o se på någon mysig film men jag vet att jag bara kommer somna då haha.
Kanske blir film i datorn istället bara för att det skulle kännas jätte skumt att gå o lägga sej innan 12 på en fredag :O
Känns inte okej så nu ska jag gå o göra kaffe o se på film!
ses sen:D

städa

Godkväll alla läsare, nu efter att ha suttit och glott in i dator skärmen i ytterligare någon timma har jag kommit på vad jag ska göra. Jag ska möblera om o fixa inne på rummet c:
Kände att det var ett tag sedan jag hade säng himmel så ska bara möblera om sen kan jag ha det igen!
Kommer bli über mysigt med alla tända ljus och säng himmel o alla mina mysoga kuddar, kommer bara fattas en enda sak, min älskling!
Tar eventuellt före och efter bilder, beror på hur ljuset är. Kanske är aldeless för dåligt ljus redan nu för att kunna fota men annars så blire bilder!
Hörs om en stund ^^

Fredag!

Moshi moshi!
Idag har jag varit i skolan och flummat omkring lite. Man kan inte direkt säga att jag har jobbat jätte mycket i skolan idag, har som vanligt gått omkring i korridorerna eller suttit utanför lektionerna och läst.
Sen efter skolan va jag med Calle o Janne vid spårvagnshållplatsen en stund o snackade med dom o snodde Calles keps och skateboard, hehe busig som jag är.
Nu sitter jag helt ensam hemma forever alone och har testat massor utav mina skor för att inte dö av tråkighet. Hittade mina mörkgråa 11cm klackar som jag nog ska börja gå i igen, kommer äntligen kunna känna mej lång :3
För ni som har träffat mej vet att ajg inte är särskillt lång ehe. 1,47 ungefär :c
Känns jätte orätvist att ajg inte blir mycket längre än såhär i hela livet ju. Men men det är sånt man får leva med.
Så nu sitter jag och lyssnar på us from outside och är jätte sugen på att pierca mej någonstans, frågan är ju bara vart om jag nu hade haft en fin liten piercing, kan ju alltid börja töjja andra örat oxå om det bara är så.
Och så bjuder man självklart på en liten bild på sej själv ;)
Har haft min rosa o svarta randiga bye bye kitty tröja, svarta shorts o svarta strumpbyxor me svarta benvärmare på mej idag och mitt kors med håret uppställt lite lagom failat.
Saknar bby som in i helvete just nu och är fortfarande sur på joel som tydligen ska ha massa folk här ikväll men inte ens är hemma *morr* jävla ljug det ska vara jämt -.-
Asså nej men nu ska jag nog gå och göra nånting vettigt, typ städa mitt rum eller sitta och glo in i väggen, kanske rensa kläder eller plocka in disken eller nånting eftersom jag ändå inte har ett piss att göra nu.
Herrå så länge!

Godkväll

Näjmen hejssan nu äre så att jag har tänkt att jag ska börja blogga igen. Sitter just nu o fryser som bara fan o ska nog väldigt snart gå o lägga mej i sängen o se på någon film för ja är super duper trött. Saknar även min sötnos utav bara helvete, får tänka positivt, får förhoppningsvis träffa honom imorn ett tag om jag har tur.
Hmm ja jag kommer inte på så mycket att skriva just nu förutom att jag har haft en helt okej dag idag, varit i skolan som vanligt, träffat sötis o vart med honom o lite annat roligt folk nere på stan o utanför skolan, sen följt honom till bussen o sen stuckit hem o duschat o ätit nudlar. Inget speciellt alltså.
Herrå nu ska jag dejta min säng med en film :3

RSS 2.0